Dondup

Dondup blev skabt i 1999 af italienerne Massimo Berloni og Manuela Mariotti, som stadig er en del af mærket i dag. Dondup er opkaldt efter en gammel tibetansk lama, Mingyar Dondup, hvis overbevisninger kan opsummeres med disse ord: “Alle mænd er ens. Race, farve og creed betyder ingenting. Hvad der er noget værd, er hver enkelt persons intentioner og handlinger. Eksperimentation, håndværk og fusion er de karakteristiske træk ved Dondups kollektioner. Dondup fortolker moderne stil med en klar vision, der bringer den typiske haute couture ‘opmærksomhed på detaljer’ og omhyggelig konstruktion ind i en “ready to wear” dimension. Dondups samlede look for både mænd og kvinder er skabt ved at følge et præcist paradigme med et klædeskab bestående af ikoniske og tidløse stykker: smokingen, uldfrakken, bomberjakken, skjorten, strik, denim og blazerjakken. Dondups denimlinje er rå og skarp. De formår at skabe jeans, der er yderst velsiddende og komfortable, hvad enten du foretrækker det klassiske eller rå look.

Showing 1–15 of 20 results

Spar 15% på dit første køb

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du 15% rabat på dit første køb og står først i køen til eksklusive tilbud. Du vil modtage en e-mail med rabatkoden.
*Rabatten gælder alle ikke-nedsatte varer. 

Vi bruger din email til at være i kontakt med dig og sende nyheder, tilbud og information om no-20.dk. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores persondatapolitik.