Forte_Forte

Forte_Forte er et italiensk brand stiftet i 2002 af søskendeparret Giada Forte og Paolo Forte; heraf navnet Forte_Forte. Giada er ‘hjertet og sjælen’ bag Forte_Forte, og har en uddannelse i strikdesign fra Nottingham Trent University i England, og har efterfølgende arbejdet som modedesigner i Paris og Italien. Paolo er ‘sindet og kernen’ bag Forte_Forte, og efter at have afsluttet sine studier i økonomi, arbejdede han i familiens strikvirksomhed, som samarbejde med mange luksus brands. Herefter i både London og New York. Efter mange års erfaring i branchen besluttede Giada og Paolo Forte at skabe Forte_Forte, som skulle reflektere deres personligheder; uskyldighed, essentiel, oprigtig og fyldt med følelser. Forte_Forte skaber kollektioner, som er tidsløse, feminine og delikate, produceret i de fineste italienske tekstiler, som altid er tilført en speciel finish og fine håndlavede detaljer. Hver kollektion fra Forte_Forte repræsenterer en fascinerende histore, som altid frembringer følelser, passion og kærlighed, som udtrykkes i deres styles.

Showing all 10 results

Spar 15% på dit første køb

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du 15% rabat på dit første køb og står først i køen til eksklusive tilbud. Du vil modtage en e-mail med rabatkoden.
*Rabatten gælder alle ikke-nedsatte varer. 

Vi bruger din email til at være i kontakt med dig og sende nyheder, tilbud og information om no-20.dk. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores persondatapolitik.