IRO

Det franske brand IRO Paris blev skabt i 2005, af to visionære unge mænd, Arik og Laurent Bitton, som både lidenskabelige for musik, arkitektur og design. IRO repræsenterer en kvindelig og moderne silhuet, som er en fin blanding af et luksuriøst og afslappet udseende. Udover sin passion for excellence og stilfølelse, sigter mærket på at fremme deres produkters design og kvalitet og stadig være tro mod de kunder som elsker IRO. IRO har udviklet en global tilstedeværelse siden 2005,  hos de mest selektive distributører og dets butikker over hele verden. IRO Paris forhandles i de mest prestigefyldte parisiske områder og de største europæiske hovedstæder som London, Rom, Bruxelles, München og København.

Showing all 12 results

Spar 15% på dit første køb

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du 15% rabat på dit første køb og står først i køen til eksklusive tilbud. Du vil modtage en e-mail med rabatkoden.
*Rabatten gælder alle ikke-nedsatte varer. 

Vi bruger din email til at være i kontakt med dig og sende nyheder, tilbud og information om no-20.dk. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores persondatapolitik.