Mimi et toi

Mimi Et Toi er et hollandsk brand som blev lanceret i 2009 af Mimi. Mimi elsker at rejse og opdage hemmelige gemmesteder. Hun bliver inspireret af interessante mennesker og forskellige kulturer under hendes rejser. særligt Mode byen Paris har en stor indflydelse, men også indtryk og følelser af Mimis hverdag og de mennesker hun elsker er en stor inspiration til hendes kollektioner. Hendes kærlighed og talent til hendes håndværk er reflekteret i hver enkelte piece, som er håndlavet. Kollektionen inkluderer armbånd, halskæder, øreringe og ringe. Der er rettet særligt opmærksomhed på detaljerne i hendes smykke kollektioner så som mat metal som er guld eller sølv belagt.

Viser et enkelt resultat

Spar 15% på dit første køb

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du 15% rabat på dit første køb og står først i køen til eksklusive tilbud. Du vil modtage en e-mail med rabatkoden.
*Rabatten gælder alle ikke-nedsatte varer. 

Vi bruger din email til at være i kontakt med dig og sende nyheder, tilbud og information om no-20.dk. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores persondatapolitik.